Canvis als col·legis electorals a les eleccions del 23J

Dijous, 20 de juliol de 2023 a les 00:00

A causa de la calor, l'Ajuntament ha decidit canviar la ubicació d'aquells col·legis electorals que no disposaven de climatització

La novetat principal de la pròxima jornada electoral a Polinyà és el canvi d'ubicació d'alguns col·legis electorals. Les noves ubicacions seran les següents: 

  • Si a les darreres eleccions vas votar a l'escola Roser Capdevila, diumenge has d'anar al Roure (c/ Ernest Lluch, 7)
  • Si a les darreres eleccions vas votar a l'Institut de Polinyà, diumenge has d'anar a l'EBM Ginesta (Av. de Sabadell, 2)
  • Si a les darreres eleccions vas votar a l'escola de la Vila, diumenge has d'anar a la biblioteca de Polinyà (c/ de la Rosa, 2)

La motivació d'aquests canvis ha estat la d'assegurar el benestar de totes les persones que aquell dia formaran part de les meses o han de cobrir algun lloc de feina que els obligarà a estar-hi durant tota la jornada. I és que alguns dels centres no disposaven de climatització per a afrontar les altes temperatures d'aquests dies de juliol.

Si encara tens dubtes sobre on has d'anar a votar pots fer la consulta a la pàgina web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) o consultar aquest plànol amb la seccions censals de Polinyà.

Darrera actualització: 20.07.2023 | 11:57