Avís a tota la població: Z-Infection, l'apocalipsi zombi ja està aquí!

Divendres, 23 de setembre de 2022 a les 00:00

El mes d’octubre, donem la benvinguda al Halloween amb un joc d’aventura en viu, exclusiu i únic. Ves pensant si jugaràs per a sobreviure o per a expandir el virus mortal.

 

Durant tota una nit el municipi experimentarà una  invasió zombi al més pur estil de les actuals pel·lícules i sèries de terror, on l’objectiu principal és sobreviure (per als Supervivents) o expandir el virus mortal (bàndol Zombi). Partint d’un escenari apocalíptic, hem dissenyat una història de ficció pensada per fer-te viure una experiència inoblidable on les sensacions i emocions siguin les més semblants a la realitat.
Tant participants com actors se submergiran en el joc fent-lo dinàmic i realista. Tot ha estat pensat perquè et sentis protagonista de la teva pròpia pel·lícula on se’t plantejaran diferents reptes psíquics i físics amb conseqüències que marcaran el teu destí.

Dissabte 29 d’octubre de 2022, a partir de les 22h i fins a les 04.00h del matí del diumenge, els voltants del municipi, carrers, places i locals puntuals estaran plens de morts vivents disposats a passar una nit terroríficament increïble. Per a participar cal fer la inscripció aquí, el preu és de 20 euros. S'hi podrà participar a partir dels 10 anys, els menors de 14 hauran de venir acompanyats d'un adult i els joves de 14 a 16 anys necessitaran l'autorització signada d'un tutor legal.

L’espectacle inclou persones disfressades de militars armats, gent maquillada amb ferides simulant zombis i d’altres que són atacades o fugen. Totes les representacions poden anar acompanyades de vehicles militars o decoracions similars. Totes les armes són de joguina, fogueig o aire comprimit sense cap mena de munició i, per tant, no són perilloses. Totes les actrius, actors i personal participant d’aquestes representacions portaran una  targeta identificativa en la solapa esquerra de la seva roba.

Pots inscriure’t com a Supervivent, és a dir, com a persona civil normal i intentar sobreviure escapant dels zombis. Hauràs de seguir les instruccions de les autoritats i realitzar diverses proves amb l’objectiu de ser evacuat de la zona infectada. Si t’infectes, et convertiràs en zombi, i passaràs al bàndol zombi intentant alimentar-te dels pobres supervivents que quedin.
Si t’inscrius com a zombi passaràs a formar part de les hordes de no-morts i tindràs com única finalitat perseguir i infectar els que encara no ho estiguin, per tal d’expandir la teva espècie. A l’horda se t’assignaran missions i també podràs convertir-te en Z, podent córrer i preparar emboscades. També hi ha certes places de figurant, per als que tinguin vocació de soldat, membre de les forces especials, científic, traïdor, etc.

Consulta les normes del joc per a conèixer els detalls.

Aquesta activitat està organitzada per l'Ajuntament de Polinyà i l'empresa Z-Infection amb la col·laboració de l'entitat La Xavalla de Polinyà.

Preu: 20 euros. Compra les teves entrades aquí
Horari i lloc: aquí
Més informació al web de z-infection
Fotografies d’altres edicions: aquí

Darrera actualització: 23.09.2022 | 09:49