Els tallers són gratuïts i inclouran eines aplicades a les necessitats actuals, com la irrupció de la intel·ligència artificial, així com la importància de la ciberseguretat.
Del 2 al 6 de juny, Polinyà acollirà la primera Setmana de l’Ocupació. Aquesta iniciativa sorgeix per tal d’oferir suport i recursos per a la recerca de feina, la formació i l’orientació laboral. En aquest cas, s’inclouen també eines aplicades a les necessitats actuals com la irrupció de la intel·ligència artificial i la importància de la ciberseguretat.
Els tallers van dirigits no només a la gent que vol trobar feina, sinó també per aquelles persones que volen millorar i canviar la seva situació laboral.
Avui en dia, les noves tecnologies, els mitjans virtuals i, fins i tot, la intel·ligència artificial estan transformant les tècniques i els canals de recerca de feina. És per aquest motiu que els tallers que s’ofereixen van en aquesta línia. A més, també es destaca la importància de continuar la formació i poder desenvolupar competències claus, com, ara bé, el treball en equip, la gestió emocional o com superar un procés de selecció actual.
Durant aquesta setmana, el POL estarà obert a tothom, independentment de si estàs inscrit o no, amb un ventall de tallers i activitats pensats per ajudar a millorar les oportunitats laborals.
Visita el POL (Servei Local d’Ocupació) i inscriu-te als tallers que oferim.
Dies i horaris de visita amb explicació sobre el servei:
Inscriu-te als tallers:
Taller: “Vull formar-me per trobar o canviar de feina, quins cursos hi ha?”. A càrrec del personal tècnic del POL.
Coneixeràs què són els certificats professionals, els cursos ocupacionals i la manera d’acreditar competències professionals. T’acompanyem a definir el teu itinerari formatiu.
Data: 2 de juny, de 9.30 a 11 hores
Adreçat a persones en situació d’atur o activa.
Taller: “Busco feina per l’estiu: com ajudar-me amb la intel·ligència artificial”. A càrrec de l’Esther Sáez ,Tècnica del programa Suport a l’Ocupació Juvenil.
Jove, aprendràs com buscar feina amb l’ajuda de la IA.
Data: 2 de juny, de 11 a 14 hores
Adreçat a joves de 16 a 29 anys.
Taller: “Perfils professionals en el sector d’atenció a la dependència”. A càrrec de Mònica Cívit, docent especialista en atenció sociosanitària.
Coneixeràs els perfils professionals i la formació que es requereix per treballar en aquest àmbit laboral; a més, s’oferirà un taller pràctic sobre mobilitzacions a persones dependents.
Data: 2 de juny, de 16 a 18 hores
Adreçat a persones en situació d’atur i activa interessada en aquesta professió i treballadors/es en domicilis particulars que tenen cura de persones dependents.
Taller: "Recerca de feina amb intel·ligència artificial”. A càrrec de Silvia Miranda, docent especialista en informàtica.
L’objectiu és capacitar a les persones participants en l’ús del Chat GPT i altres eines digitals per millorar la seva recerca de feina i augmentar les seves oportunitats d’èxit.
Data: 3 i 4 de juny, de 9.15 a 12.15 hores
Adreçat a persones en situació d’atur, preferentment, o activa.
Taller: "Processos de selecció actuals: dinàmiques de grup, gamificació, psicotècnics, tipus d'entrevistes i simulació". A càrrec del personal tècnic del POL
Coneixeràs com és un procés de selecció de personal, de manera pràctica i vivencial, amb consells que et donaran confiança.
Data: 5 de juny, de 9.30 a 13.30 hores
Taller: "Cercar feina amb CiberSeguretat". A càrrec de Silvia Miranda, docent especialista en informàtica.
La selecció de personal cada cop és més virtual. Amb aquest taller sabràs com actuar reflexivament i no fer un pas en fals que et pugui comportar algun problema amb el tel mòbil, l’ordinador, les nostres dades personals...
Data: 6 de juny, de 9.15 a 12.15 hores
Per a la inscripció als tallers: