Ajuts per al menjador escolar: del 20 de maig al 7 de juny

Dilluns, 20 de maig de 2024 a les 00:00

El tràmit per a sol·licitar-les s'ha de fer en línia a la seu electrònica de l'Ajuntament de Polinyà.

Les dates de presentació de sol·licituds per als ajuts al menjador escolar del curs 2024/2025 són del 20 de maig al 7 de juny. Aquesta ajuda està adreçada a l'alumnat de 2n cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (dels 3 als 16 anys) que estiguin matriculats en algun dels centres educatius públics del Vallès Occidental.

Presentació de sol·licituds

La tramitació d'aquests ajuts s'ha de fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Polinyà, però si necessiteu més informació o teniu alguna dificultat amb la tramitació podeu demanar cita amb l'Oficina de Serveis a les Persones al telèfon 93 713 01 41, de dilluns a divendres de 9 a 14h i dilluns a la tarda de 16 a 19h.

A l'ajuntament de Polinyà només es poden tramitar les sol·licituds dels infants empadronats al municipi. En el cas de voler demanar l'ajut per a un alumne escolaritzat a Polinyà però empadronat a un altre localitat, caldrà sol·licitar-la a l'ajuntament del municipi on estigui empadronat. En tot cas, no cal que sol·liciteu el volant d'empadronament a l'Ajuntament ni que l'adjunteu a la sol·licitud perquè en el moment de fer la tramitació esteu donant el consentiment a les administracions per fer la consulta.

Sol·licita ara una de les beques menjador

Qui pot demanar un ajut de menjador?

L’alumnat matriculat en un centre escolar de la Comarca del Vallès Occidental a:

  • 2n cicle d’educació infantil (I3 a I5)
  • Primària
  • ESO (sempre que el centre tingui servei de menjador)

S’atorgarà ajuts del 70% o del 100% d’acord amb els ingressos de la unitat familiar, criteris socials i familiars. L’import de l’ajut s’aplica sobre el preu del cost del servei que mai no pot superar el preu màxim establert pel Departament d’Educació.

Consulta les bases de la convocatòria aquí

Darrera actualització: 17.05.2024 | 13:32