Ajuts als transports per a persones amb discapacitat, dependència o mobilitat reduïda

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 00:00

S’obre el termini, fins al 15 de juliol, per a tramitar aquesta subvenció que es destina a compensar les despeses derivades dels desplaçaments a centres d'atenció especialitzada de dia.

Fins al 15 de juliol es pot sol·licitar un ajut per al transport de persones amb discapacitat i/o dependència. Es tracta d’una ajuda per a sufragar les despeses de desplaçament a serveis diürns d’atenció especialitzada, ja sigui en vehicle propi, col·lectiu o transport públic. Per a més informació podeu descarregar les bases reguladores.

Tipus d’equipaments de serveis especialitzats:

  • Centre de dia per a gent gran, amb caràcter temporal  o permanent.
  • Servei de centre de dia d’atenció especialitzada per a persones amb discapacitat.
  • Centres de dia de teràpia ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Qui la pot demanar?

Aquesta ajuda la poden demanar les persones empadronades al municipi que compleixin els requisits següents:

  • Ser major de 18 anys
  • Tenir reconeguda, mitjançant el certificat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la condició de persona amb discapacitat o de dependència.
  • Tenir plaça reconeguda en un servei especialitzat d’atenció diürna. No podran ser beneficiàries les persones físiques que disposin de plaça en un centre de serveis residencials.

On es demana?

Es pot tramitar fins al 15 de juliol de 2022 a la seu electrònica de l’Ajuntament de Polinyà. A la seu electrònica també podreu consultar la documentació necessària per a fer la sol·licitud. També es pot sol·licitar presencialment i amb cita prèvia a les oficines de Serveis a les Persones (c. Onze de Setembre, 17). En cas de dubtes podeu trucar al 93 713 01 41.

Darrera actualització: 16.06.2022 | 12:51