Les entitats de Polinyà organitzen actes per recaptar fons per la Marató de TV3

Dilluns, 9 de desembre de 2013 a les 00:00
La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

Però La Marató de TV3 va més enllà de l'obtenció de fons. Té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica.

L'edició 2013 de La Marató de TV3, la 22a, es farà diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives.

A Polinyà en les darreres edicions de la Marató algunes entitats havien proposat activitats per a recaptar fons, però enguany, impulsat per la Germandat de Polinyà, les diferents entitats de la Vila s'han unit per organitzar actes durant tot el cap de setmana per recaptar fons.

També es poden fer donatius al núm. de compte 2100 0555 31 0201001500.

Consulteu tots els actes a l'agenda de la web o a  la publicació que heu rebut a casa
Darrera actualització: 09.12.2013 | 02:52