Participa al Let’s Clean up Europe!

Diumenge, 16 d'abril de 2023 a les 09:00

La campanya Let's Clean Up de 2022 a Polinyà es realitzarà el 6 de maig. Per a participar-hi cal fer la inscripció omplint aquest formulari abans del 3 de maig.

L’acció d’abast europeu Let’s Clean up Europe! de conscienciació per a mantenir nets els espais naturals torna a organitzar-se a Polinyà. L’activitat està impulsada per l’Agència de Residus de Catalunya en col·laboració amb l’Ajuntament de Polinyà.

La jornada de 2023 a Polinyà es realitzarà el 6 de maig. Aquesta és una acció comuna a tot Europa amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la quantitat de residus abocats a la natura i promoure accions de recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. A la darrera campanya organitzada a Polinyà, el 2022, un centenar de voluntaris van recollir uns 1.800 kg de residus als boscos de Polinyà. Enguany, la recollida es farà als entorns de Can Querol i Can Rovira, font de la Mare de Déu i el torrent de Can Rovira.

Com participar-hi?

Per a participar de la jornada del 6 de maig cal fer la inscripció omplint aquest formulari abans del 3 de maig. El punt de trobada serà el parc de Can Rovira a les 9 h. L'activitat s'allargarà aproximadament fins a les 13 h.

Darrera actualització: 02.05.2023 | 14:11