La diada de Sant Jordi a Polinyà

Dilluns, 18 d'abril de 2022 a les 00:00

La fira de Sant Jordi, inicialment programada a la plaça de la Vila, es traslladarà al Centre Cívic en cas de ploure tal i com fan preveure les previsions meteorològiques.

La fira de Sant Jordi a Polinyà se celebrarà des de les 10 h fins a les 14.30 h, amb una vintena de parades d'entitats que oferiran roses, llibres i altres productes relacionats amb aquesta diada. També hi haurà espai per a la signatura de llibres de diversos autors i autores de Polinyà.

A més, s'hi han programat dues actuacions. A les 11 h, la Coral de Sant Sebastià del Casal de la Gent Gran El Roure oferirà un recital i a les 12.30 h, gaudirem de la representació de la llegenda de Sant Jordi en versió 2.0. Una nova manera de transmetre un dels contes més entranyables i carismàtics del territori. Es tracta d'un espectacle escrit i dirigit per Miguel Ángel Marín i interpretat per Toni Muñoz que es manté fidel al conte però amb una perspectiva inclusiva i feminista on es remarquen els valors positius de l'amistat, la comprensió i la igualtat. Tot un recorregut màgic i didàctic amb notes d'humor per a tots els públics.

Darrera actualització: 22.04.2022 | 13:52