1.116 persones corren la 36a edició de la Cursa Popular de Polinyà

Dissabte, 21 de gener de 2023 a les 00:00

El corredor Jaume Leiva bat el rècord de la cursa i el deixa en 33' i 44''

Jaume Leiva ha estat el primer en creuar la línia de meta de la 36a edició de la  Cursa Popular de Polinyà i, a més, rebaixant el rècord aconseguit en l’edició passada en una mica més d’un minut per a deixar-lo ara en 33’ i 44’’. El segon classificat, David Lover Fernández qui fins ara ostentava el rècord, també ha rebaixat la seva marca en 20 segons amb un temps de 34 minuts i 47 segons. La tercera posició ha estat per Álex Salazar Ramos que ha corregut els 10 km en 36 minuts i 49 segons.

En categoria femenina les tres primeres classificades en la general han ocupat també el pòdium de les veteranes: Gemma Maciàn amb un temps de 46’ i 30’’, Esther Montosa amb 46’ i 54’’ i Inma Abilleira que ha arribat amb una marca de 47’ i 42’’.

Els campions locals han estat Rosana Miceli amb una marca de 48’ i 55’’ i, en categoria masculina, el veterà de Corredors Polinyà Emilio Izquierdo que repeteix pòdium per segon any consecutiu i batent la seva marca en més d’un minut per deixar-la en 38’ i 54’’.

La classificació de totes les categories es pot consultar en aquest web.

Benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils també han tingut la seva cursa amb recorreguts adaptats segons les edats. La gent gran també ha pogut fer una passejada de 6 km que recorre alguns dels entorns naturals del municipi. En total, 1.116 persones han participat en alguna de les proves organitzades.

Aquest any, una de les novetats ha estat la col·laboració del campió del món de Trial125 del 2021, el polinyanenc Pau Martínez, que a més d'ambientar les sortides de les proves amb una exhibició de trial també ha encapçalat la cursa de 10 km durant tot el recorregut damunt la seva moto.

L’organització d’aquesta cursa requereix de moltes mans i també del patrocini d'empreses. Per a fer-la possible l’Ajuntament ha comptat amb el patrocini de Goded i Moehs Productos Químicos. També amb la col·laboració de Baspin, BBVA, Cola Cao, Wala, Nupik, Cárnicas Hermanos Motos, Sorribas, el Centre Esportiu Municipal PAS, el club Corredors Polinyà i l'entitat Espartan@s. Finalment, l'organització també ha comptat amb la participació voluntària d’alumnat de l’Institut Polinyà, de l'Atlético Polinyà, de l'associació Dones Polinyà, del Club Futbol Sala, del Club Patí Polinyà i del Club Ciclista Polinyà.

Les fotos de la 35ª Cursa Popular de Polinyà es poden veure aquí.

Darrera actualització: 23.01.2023 | 17:10