Aprèn o millora el català amb els cursos oficials del CPNL

Dilluns, 27 d'agost de 2018 a les 00:00

Les inscripcions seran el 5, 7, 12 i 14 de setembre, de 10 a 13.30 h al Roure.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), com a institució pública integrada per la Generalitat de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i la Diputació de Girona, col·labora amb les administracions públiques per estendre el coneixement de la llengua catalana, fomentar entre la ciutadania el sentiment de pertinença i afavorir la cohesió social. A Polinyà, els cursos del CPNL s'imparteixen al Roure (c. Balmes, 10)

Els cursos de català per a adults que organitza el CPNL capacita les persones per usar la llengua catalana en situacions comunicatives orals i escrites. L’enfocament dels cursos és comunicatiu i es treballa amb tasques adequades a situacions reals. Es basen en els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) de la Generalitat de Catalunya, en correspondència amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). Els certificats de nivell expedits pel CPNL són oficials, equivalents als certificats de català de la DGPL.

Cursos presencials

L’alumnat compta amb el suport del professorat i l’assistència a classe li permet compartir un espai de relació i formació. A Polinyà hi ha l’opció de cursar el nivell bàsic 2, que està pensat per a persones que encara no parlen català.

Cursos en línia: Parla.cat

Parla.cat és un projecte de la Direcció General de Política Lingüística i l’Institut Ramon Llull, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística. Un espai web modern i atractiu, amb eines i recursos didàctics per aprendre la llengua catalana amb flexibilitat.

Per a cada curs es preveu una dedicació aproximada de 45 hores i hi ha diverses modalitats:

Semipresencial. L’aprenentatge és en línia, a través del web parla.cat, i es combina amb algunes sessions presencials. A Polinyà, en aquesta modalitat, s’hi ofereixen els nivells A2, B1, B2 i C1.

En línia. Les inscripcions per a aquests cursos es poden fer al web www.parla.cat.

Darrera actualització: 23.07.2018 | 14:00