Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dijous, 5 de juliol del 2012
Quatre municipis, entre ells Polinyà, desenvoluparan un projecte de suport a la internacionalització de les empreses
El dia 16 de juliol, a el Roure, comença la primera trobada amb les empreses interessades

Els ajuntaments de Polinyà, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, i Santa Perpètua de la Mogoda, va signar el dimecres passat un conveni de cooperació per l'execució del projecte pilot d'internacionalització adreçat a les pimes del territori, anomenat Exportes?.

Els quatre consistoris, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'assessorament del Centre metallúrgic, duran a terme durant el segon semestre del 2012 aquest projecte amb l'objectiu de donar eines i oferir coneixements estratègics a empreses interessades en iniciar activitat exportadora i elaborar un pla de promoció d'internacionalització amb ajut especialitzat, gratuït i adaptat a cada empresa.

Per a iniciar les activitats relacionades amb aquest projecte, el dia 16 de Juliol es durà a terme a Polinyà (POL. C/ Balmes, 10) una primera trobada entre les empreses interessades i els serveis de Promoció Econòmica dels quatre ajuntaments implicats. En aquesta primera trobada s'informarà i es dotarà d'eines de treball i documentació a aquelles empreses interessades a explorar altres circuits comercials fora de les nostres fronteres.

En els propers mesos es faran trobades als altres municipis participants a l'hora que s'inicien els plans individualitzats amb les empreses que s'impliquin amb el projecte.

Amb el projecte es vol donar resposta a les dificultats de les empreses per iniciar i consolidar els seus processos d'internacionalització per poder incorporar l'activitat exportadora com a eina fonamental per guanyar rendibilitat i competitivitat.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat