Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Festa Major


Dissabte, 11 de juliol del 2015
El pregó de Pep Callau va significar l'inici de Festa Major
Aquest matí la festa de l'escuma ha contribuït a fer passar la calor
Divendres tarda amb un munt d'actes, però el més significatiu va ser el pregó que va fer l'actor Pep Callau, que va implicar tot el public i va donar el tret de sortida a al Festa Major.

Una estona abans petits i grans van xalar molt, tant amb el taller de percussió de Brincadeira, com amb la cercavila de Pepsicolen. L'Associació de Dones de Polinyà, mentrestant, també van fer una master class de country força concorreguda a la plaça de la Vila.
A dos quarts de deu, però, Pep Callau va agafar el micro a la plaça i va fer riure tothom durant el pregó. L'alcalde, Javi Silva, acompanyat de tots els regidors del consistori va desitjar bona Festa Major a tothom: començava la festa amb una gran actuació del grup de percussió Brincadeira que amb l'espectacle Evolution va fer posar dempeus tot el públic de la plaça. Un espectacle patrocinat per l'empresa Gerdau, establerta a Polinya. Després va haver-hi ball amb l'orquestra Taxman
A l'Espai Jove, concert organitzat per La Factoria que va culminar amb l'actuació de l'antic cantant del mític grup Iron Maiden, Blaze Bayley.

Dissabte al matí ha estat el torn de la festa de l'escuma, ja un clàssic que fa anys que organitzen les AMPA de les escoles de Polinyà. Un munt de gent, petits i grans, s'han fet passar la calor de dissabte amb una bona remullada.

Al PAS, els alumnes del gimàs Seül han fet una exhibició de Taekwondo.

Totes les imatges i les noticies de la festa, les trobareu al

web de Festa Major
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat