Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dijous, 28 d'abril del 2016
Polinyà redueix un 26,3% els delictes contra les persones
Els robatoris amb força també baixen un 6,1% durant l'any 2015
Els diferents cossos de seguretat (policia local, mossos d'esquadra, Guardia Civil, Policia Nacional) han presentat els informes sobre les seves actuacions al municipi durant el 2015. A la presentació conjunta del cos de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local destaca en l'apartat de delictes contra les persones una baixada del 26,3% respecte el període anterior, així com una baixada dels robatoris amb força del 6,1%.

La sessió ordinària de la Junta Local de Seguretat de Polinyà va tenir lloc ahir al matí a la sala de plens de l'Ajuntament. Hi van assistir el representant de la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona, Xavier Baiget, i els responsables de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Local, sota la presidència de l'alcalde Javier Silva.

Aquest descens s'atribueix a l'acció preventiva, amb una intensificació de la presència policial i la bona coordinació dels cossos policials. Així, només el darrer any, es van realitzar un total de 137 controls conjunts dels mossos d'esquadra i la policia local. Per contra, hi ha hagut un lleuger descens en la resolució de delictes. L'any 2014 es va resoldre el 38,2% i a l'exercici 2015 el 34,4%.

També s'hi va destacar que, actualment, la localitat registra únicament 10 casos de seguiment de víctimes de violència masclista, cinc dels quals amb ordres de protecció en vigor.

La trobada ha servit per a comparar les dades policials dels darrers dos anys, amb les quals es confirma una tendència significativa i continuada en la reducció de delictes. Tots els responsables policials han destacat que aquests resultats s'han aconseguit gràcies a l'estreta col·laboració entre tots els Cossos de Seguretat, que treballen colze a colze cada dia per fer de Polinyà una població molt més segura.

Respecte al trànsit, les dades permeten concloure que hi ha una bona línia de treball en seguretat viària però que cal seguir treballant per tal de reduir l'accidentalitat i les sancions per indisciplina viària.

Per altra banda, també es van determinar les properes campanyes de prevenció i/o dispositius especials que es duran a terme al municipi i les línies de coordinació amb tots els cossos policials que operen a la població.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Policia Local
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat