Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Ocupació


Dilluns, 9 de novembre del 2015
15 joves de Polinyà estan participant al projecte PROJOVE
L'alumnat va poder visitar l'empresa Directia, la divisió de logística de Mediapost Group
El passat mes de setembre va començar la 3a edició del projecte PROJOVE, durant el qual els participants reben orientació i formació en habilitats i competències transversals claus per a la feina, aproximació al món laboral i tècniques de recerca de feina. Al mes de novembre també podran fer pràctiques i tastets d'ofici a empreses del municipi.

Per a aquest projecte és molt important la col·laboració de les empreses i comerços del municipi; en aquest sentit, el passat 30 d'octubre, l'alumnat va poder visitar l'empresa Directia, la divisió de logística de Mediapost Group, una empresa ubicada al Polígon de Llevant. L'empresa va oferir una visita guiada a les seves instal·lacions i va explicar al jovent els diferents llocs de treball, així com les aptituds i les actituds que valoren a l'hora de seleccionar personal.

Les empreses també poden col•laborar acollint als joves en pràctiques durant el mes de novembre o fent xerrades d'orientació als alumnes.

Actualment s'està realitzant el seguiment i valoració de la primera edició d'aquest projecte (2014) amb resultats molt satisfactoris ja que el 60% dels participants treballen o ho han fet durant els 6 mesos posteriors al projecte i el 40% ha continuant fent algun tipus de formació laboral o reglada.

Aquest projecte està finançat per l'Ajuntament de Polinyà i la Diputació de Barcelona.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat