Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimarts, 14 de juny del 2016
Polinyà instal·la paranys intel·ligents per a la captura de rosegadors
Aquesta tecnologia aconsegueix eliminar els rosegadors que circulen per l'interior del clavegueram sense usar productes contaminants i reduint el patiment de l'animal

"Mitjançant la instal·lació d’aquests dos paranys intel·ligents es preveu capturar i eliminar els rosegadors que habiten en el clavegueram del municipi sense fer servir productes contaminants i reduint el patiment de l'animal", explica la regidora de Salut Pública de l'Ajuntament de Polinyà, Mayka Acosta.

El servei es basa en un dispositiu que es col·loca dins de les canonades de sanejament per interceptar les rates que circulen pel clavegueram. El parany actua mitjançant sensors de moviment i temperatura. "Mitjançant aquesta tecnologia s'aconsegueix eliminar les rates que circulen per l'interior de la claveguera, hàbitat dels rosegadors, i tot amb un mètode natural" afirma Esther Pérez, gerent de control de plagues d’Anticimex Catalunya. A més, el sistema funciona on-line i permet fer el seguiment a temps real del nombre de rosegadors eliminats, la qual cosa permet desenvolupar un servei més eficient.

Tecnologia respectuosa amb l'entorn

Aquesta tecnologia destaca per ser respectuosa amb el medi ambient i l'entorn ja que no utilitza productes químics per a l'eliminació de rosegadors, evitant així la contaminació de les aigües sanitàries.

La signatura del contracte amb la nova empresa de control de plagues es va dur a terme el passat 13 de maig, després que ANTICIMEX guanyès la licitació efectuada per l'Ajuntament amb motiu de la finalització del contracte amb l’empresa anterior. El pressupost bàsic de la licitació va ser de 9.825,33 € sense IVA i, d’acord amb l’oferta de millora presentada per l’empresa, l’ import definitiu de l’adjudicació ha estat de 6.744 € sense IVA.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat