Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimarts, 3 de maig del 2016
L'Ajuntament de Polinyà i ADAMO Telecom arriben a un acord per instal·lar fibra òptica als quatre polígons del municipi
La fibra òptica ha estat llargament reclamada per part de l'Associació d'empresaris i un bon nombre d'empreses locals

En el marc de l’acord de col·laboració amb els municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Polinyà va desenvolupar un estudi de les necessitats dels polígons industrials del municipi en l’àmbit de les telecomunicacions.

Aquest estudi va evidenciar les mancances i les necessitats de les empreses d’aquest territori. Arran d’això, es va contactar amb diverses operadores de telecomunicacions amb l’objectiu d’aconseguir el cablejat generalitzat amb fibra òptica dels 4 polígons industrials de la nostra població.

Fruit d’aquest treball s’ha aconseguit arribar a un acord, que ben aviat es plasmarà en un conveni de col·laboració, amb l’operadora ADAMO Telecom. Per assolir aquest objectiu, l’Ajuntament cedirà l’ús de les canalitzacions de què disposa -principalment als polígons de Can Humet i Llevant- i ADAMO es farà càrrec de la instal·lació i comercialització de la fibra òptica. Aquesta actuació facilitarà la tasca de les empreses i millorarà la competitivitat dels polígons de Polinyà, ja que es tracta d'una infraestructura absolutament necessària per a donar resposta als nous reptes de l'economia productiva.

En un període aproximat de 6 mesos, ADAMO té previst finalitzar els treballs d’estesa del cablejat de fibra òptica als quatre polígons. Naturalment, el cablejat es farà sempre i quan hi hagi empreses que estiguin interessades a contractar el servei.

Actualment, l’empresa pot garantir una cobertura aproximada d’un 90% de les empreses dels polígons. L’accés a Polinyà serà pel polígon de Can Humet, el primer a ser cablejat, i després es continuarà pels de Llevant, Nord-est i, finalment, el de Sud-Est.

Gràcies a aquesta intervenció, ADAMO podrà oferir als seus clients una connexió de fins a 1.000Mb d’Internet Fibra Òptica -la més ràpida del país-, amb la possibilitat d’incloure-hi addicionalment els serveis de telefonia fixa i mòbil. A més a més, ofereixen també serveis corporatius amb suport prioritzat i acord de nivell de servei NBD (Next Business Day).

Si esteu interessats a contractar els serveis d’ADAMO, podeu trobar més informació a http://www.adamo.es/ o contactar-los directament al 902 650 650.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat