Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Divendres, 11 de desembre del 2015
El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Polinyà es reuneixen amb joves empresaris de la comarca
La jornada estava organitzada per PIMEC
El Centre de Serveis a les Empreses i l'Emprenedoria Can Gavarra de Polinyà va acollir ahir al vespre una trobada de PIMEC Joves Empresaris Vallès Occidental que va comptar amb el suport i participació del Consell Comarcal i de l'Ajuntament de Polinyà. Es tracta d'una jornada adreçada a joves empresaris i empresàries del territori amb l'objectiu d'incrementar la xarxa de contactes professionals i de generar noves sinergies.

Hi van participar una trentena d'empresaris i empresàries de diferents municipis que van conèixer i compartir els casos d'èxit de dues empreses. D'una banda, l'empresa de Cerdanyola del Vallès Sevibe Cells, que és l'únic banc familiar de conservació de cèl.lules mare del cordó umbilical amb laboratori de processament cel.lular a Catalunya i assistència personalitzada el dia del part. D'altra banda també es va conèixer el cas dels Cellers Frisach de Corbera d'Ebre, un petit celler familiar que sorgeix amb la idea de crear un projecte de negoci al poble i donar valor a l'agricultura i al fruit de les seves terres tot sent respectuosos amb el medi.

L'alcalde de Polinyà, Javier Silva, va agrair la tasca del Consell Comarcal en la promoció econòmica a la comarca i va destacar que el Centre de Serveis a les Empreses i l'Emprenedoria Can Gavarra està donant servei a diferents emprenedors de la comarca i està a punt de comptar amb nous espais, fruit de la segona fase d'obres que s'hi està fent i que està a punt de posar-se en marxa.

Per la seva banda, el conseller comarcal de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Carles Paredes, va destacar el valor de l'esforç de molts joves empresaris i empresàries de la comarca. També va agrair a PIMEC la voluntat de crear sinèrgies i treballar conjuntament al Vallès Occidental.

Xavier Núñez, president de PIMEC Joves Vallès Occidental va explicar que aquesta institució seguirà fent networkings i trobades al territori, per visibilitzar la tasca de l'empresariat jove.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat