Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Obres


Dijous, 3 de setembre del 2015
Dilluns s'inicien les obres de la vorera de la carretera, a l'entrada del poble des de Sentmenat
A partir de dilluns dia 7 de setembre estaran en marxa les obres de millora de la vorera des de la ctra. Sentmenat, 141 fins al nucli urbà, a l'alçada del carrer de Pedraforca; fins ara els vianants havien de transitar per un espai sense urbanitzar al costat de la carretera de Sentmenat.

L'actuació consisteix en la construcció d'una vorera de dos metres d'amplada dotada d'enllumenat públic. La vorera se situarà al costat de la tanca existent del desguàs de vehicles i de la tanca de la nau industrial. En l’últim tram fins al carrer de Pedraforca anirà seguint la carretera. Aquesta vorera millorarà l'accessibilitat i la seguretat als vianants que hi circulen.

El pressupost d'aquesta obra és de  64.781,16 euros.

Les obres s’iniciaran al carrer de Pedraforca i seguiran fins als habitatges; tindran una durada aproximada d'un mes i, mentre durin, el trànsit de vianants quedarà tallat a la circulació. Els vianants podran accedir al nucli urbà pel camí del parc.

Aquests terrenys són propietat privada i per aquest motiu s'han signat convenis amb els propietaris perquè autoritzin l'execució d'aquesta actuació.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat