Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dijous, 30 de juliol del 2015
Obres d'adequació dels entorns i d'ampliació del pati de l'Escola Polinyà
Per unanimitat, el consistori es va comprometre amb els pares a enderrocar la masia de can Serra, declarada en ruïna
Durant el mes de juny es van començar les obres d'ampliació del pati de l'Escola Polinyà. El curs que ve aquesta escola acollirà els alumnes i dels cursos des de P3 fins a segon de primària, amb la qual cosa és necessària la instal·lació d'alguns mòduls més i l'ampliació del pati. Després de moltes converses amb els representants de l'AMPA del centre per trobar una solució a la manca d'espai de l'escola mentre no es construeix l'edifici definitiu, durant curs passat tots els grups municipals van arribar a un consens i es van comprometre amb els pares i mares dels alumnes a enderrocar la masia de Can Serra, declarada en ruïna.

Per això en el ple del passat 25 de març es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals que formaven el consistori en l'anterior mandat la moció en què l'Ajuntament es comprometia a demanar la inclusió en els pressupostos de la Generalitat de 2016 partida pressupostària per a la construcció de l'Escola Polinyà. Alhora per alleugerir la situació actual de manca d'espai a l'escola Polinyà, l'Ajuntament es va comprometre a fer les actuacions necessàries per enderrocar la masia de Can Serra i fer una cessió d'ús a l'escola Polinyà d'aquest espai.

Els treballs d'adequació de l'espai estaran acabades abans del començament del curs.

En el document adjunt podeu consultar l'acord de Ple del 25 de març, aprovat amb els vots a favor de tots els regidors i regidores que formaven el consistori en l'anterior mandat.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat