Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Esports


Divendres, 1 d'agost del 2014
Les obres del camp de futbol avancen a bon ritme i es preveu que finalitzin a l'agost
Aquesta setmana s'està col·locat la gespa artificial damunt l'asfalt
A principis de juny es van iniciar les obres de remodelació del camp de futbol que han de culminar amb la instal·lació de gespa artificial de darrera generació. Les obres avancen al ritme previst, amb la qual cosa el camp estarà a punt per a l'inici de la temporada esportiva.
Després de rebaixar el terreny per poder fer les reformes previstes i alhora ampliar el terreny de joc s'ha instal·lat una canal lineal de recollida d'aigües a banda i banda del camp i una la xarxa de drenatge per recollir les aigües pluvials. A continuació s'ha asfaltat el camp, i s'ha instal·lat la xarxa de reg. Actualment s'està construint la vorera i adequant els entorns, alhora que s'està col·locant la gespa artificial.
Un cop col·locada haurà de rebre un tractament de posada a punt per a poder se utilitzada.

A més d'arranjar els entorns el projecte també inclou la instal·lació de nous equips esportius. Està previst que les obres finalitzin al mes d'agost. Les obres tenen un cost de 461.672,41 euros que estan finançats íntegrament per la Diputació de Barcelona a través del programa Xarxa de Governs Locals 2012-2015.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat