Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dimarts, 23 de setembre del 2014
L'escola Roser Capdevila va celebrar el 10è aniversari
Dissabte l'escola Roser Capdevila va celebrar la festa del 10è aniversari del centre, amb la presència de mestres, pares, mares, alumnes, la dibuixant Roser Capdevila - "mare" de "Les Tres bessones"- i els representants de les institucions.

L'acte va ser una gran festa amb un munt d'activitats festives que es van succeir durant tot el matí. Un dels moments més emotius es va viure en el moment en el qual Roser Capdevila va descobrir el mural, que els alumnes han pintat a la paret del pati i que és una reproducció d'un dibuix seu.

A l'acte també hi va assistir el Director del Serveis Territorials del Vallès Occidental, Lluís Baulenas, la inspectora d'Educació la zona, Marisa Alonso, l'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral i la regidora d'Educació, Felisa García.

Tant Lluís Baulenas com Ramon Mayoral van elogiar la tasca dels mestres i la seva implicació, malgrat la situació de crisi i van encoratjar els pares i mares a seguir treballant conjuntament amb l'escola per a l'educació dels infants. En aquest sentit, l'alcalde també va donar les gràcies a les AMPA de l'escola per la seva tasca durant tot aquest temps i a Roser Capdevila, per la seva resposta incondicional, al centre


Podeu veure més informació de com es va desenvolupar la festa així com el lipdub que han fet, a l'enllaç del bloc de l'escola

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat