Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimecres, 14 de novembre del 2012
L'alcalde i el regidor de Promoció Econòmica visiten l'empresa Moldes barcelona
L'empresa exporta a Europa i a Amèrica
El passat 13 de novembre va tenir lloc la visita a l´empresa MOLDES BARCELONA ubicada al polígon de Sud-Est.

Moldes Barcelona és una empresa dedicada principalment al disseny i a la construcció de motlles per a la injecció i bufat de termoplàstics, així com termoformat i motlles per a zamak o alumini.

Des dels seus inicis el 1989 fins al dia d' avui, Moldes Barcelona ha tingut i continua tenint la confiança dels clients més importants de diversos sectors. En els últims anys es una empresa que ha sabut adaptar-se a les noves tecnologies i continua apostant per aquesta línea per tal ser més competitius i des de fa dos anys estan en un procés d'exportació a , França, Alemanya, Méxic i EEUU. Moldes Barcelona dóna solucions globals i desenvolupa els productes des d'una idea i dissenya les peces i els motlles conjuntament per a una major optimització de costos i qualitat en tot el procés fins a obtenir el producte final.

L´alcalde, Ramón Mayoral i el Regidor Manel Soto, van ser rebuts per el Sr. Josep Garriga i Valentí Torrella que els hi van oferir una bona acollida, visita per les instal·lacions i van parlar sobre el sector.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat