Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dijous, 8 de novembre del 2012
La ràpida intervenció de la Policia local salva la vida d'un home que havia patit un infart
L'home de 40 anys evoluciona dins la gravetat
Un agent de la Policia Local de Polinyà va aconseguir mantenir amb vida un home de 40 anys que havia patit un infart fins l'arribada dels serveis d'emergència i el seu trasllat a l'hospital, on es recupera favorablement dins la gravetat.

El fet va passar dimecres, 7 de novembre, sobre les 21 hores, quan els agents van rebre la trucada des del centre esportiu Metasport on indicaven que un home que feia esport s'havia desmaiat i no responia els estímuls.

Els agents van arribar en pocs minuts i immediatament un d'ells va iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar mentre arribava una UVI mòbil al lloc ja que tot indicava que havia patit una aturada cardíaca sobtada. Poc després, va ser traslladat a l'hospital Vall d'Hebrón de Barcelona. Els serveis sanitaris van indicar que la intervenció de l'agent va resultar vital per salvar-li la vida. L'home evoluciona favorablement dins la gravetat. L'alcalde, Ramon Mayoral, va indicar que aquest tipus de servei són els que realment dignifiquen el treball diari efectuat pels components de la Policia Local.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat