Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Festa Major


Dilluns, 19 de gener del 2015
La Festa Major d'hivern continua demà amb més propostes
Acte religiós, sardanes i espectacle familiar
Dimarts, dia de Sant Sebastià, continua la Festa major amb l'acte religiós, de la pujada de sant Sebastià des de la Germandat cap a l'església; després, l'ofici de Festa Major i audició i ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell . A la tarda, al centre cívic, espectacle familiar Com gat i gos.

El cap de setmana ha estat ple d'actes

La Festa es va iniciar divendres amb l'actuació del cor Vakombà, el cor de Sabadell que va participar al programa de TV3 Oh happy day. Dissabte i diumenge, amb la col·laboració de les entitats de Polinyà, es van organitzar un munt d'actes. Dissabte, a més de la Cursa Popular, a les 10 del vespre, el Centre Cívic va quedar petit per acollir una altra cita amb el Cafè teatre de la Germandat, amb Amor .....i embolics

Diumenge al matí, més de 80 andròmines van ser presents a la baixada de trastos, organitzada pel Club Súper 30 i, més tard es va poder gaudir de l' exhibició dels alumnes del ballet Calisai. A la tarda, es va celebrar l'esperada festa de Playbacs al Casal de la gent gran i més tard, al Centre Cívic, es va viure el sensacional espectacle Marabunta amb Guillem Albà i & the All in Orchestraal.

 

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat