Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Gent Gran


Dimarts, 2 d'octubre del 2012
Inici de les XXI Jornades de la gent gran
Aquest any s'han fet coincidir amb la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran que se celebra l'1 d'octubre
Coincidint amb la celebració, l'1 d'octubre, del Dia Internacional de la Gent Gran a Polinyà es van iniciar els actes de la 21 edició de les Jornades de la Gent Gran que duraran tota la setmana.

Els actes es van iniciar amb un berenar, un ball i la visita a l'exposició de treballs manuals. L'alcalde, ramon Mayoral, en la seva intervenció va dir que la celebració d'aquest dia ens convida a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa treballar per una vellesa digna i segura i difondre una imatge més positiva de l'envelliment.

El 2012 se celebra també l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i Intergeneracional i per això les jornades de la gent gran d'aquest any s'han organitzat sota aquest lema. el regidor de Serveis Socials, Joaquim padrós va llegir un manifest en aquest sentit reflexionant sobre la necessitat que les persones grans puguin desenvolupar tot el seu potencial (físic, psíquic i social) al llarg de tota la seva vida  i participar en la societat d’acord amb les seves necessitats, desitjos i possibilitats.Altres actes destacats que proposa les jornades són sessions d'aeròbic amb la gent gran i alumnes de Primària, passejos, sortides i caminades com ara la sortida a la Sagrada Família i al parc Catalunya de Sabadell. També s'han organitzat sessions informatives sobre usos d'internet, aspectes legals, etc. Com altres anys tampoc hi ha faltat els concursos o la trobada de corals, prevista per al divendres i el dinar fi de festa que es farà el diumenge.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat