Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Grups polítics


Dilluns, 3 de juliol del 2017
ICV - EUiA
LA DEMOCRÀCIA RADICA EN MÉS PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Per nosaltres la democràcia és una manera de distribuir el poder per tal que la ciutadania pugui invertir més, i més sovint, de manera més clara i directa, plantejant sobre quins temes vol parlar i amb capacitat d’influir en la decisió. Per això la participació ciutadana era una de les prioritat que portaven al nostre programa, però la participació no s’improvisa i durant els primers mesos de 2017 aquest any l’equip de govern junt amb tots els grups municipal hem estat elaborant diferents consells de participació ciutadana,  tenint present tots els nivells, projectes i actors perquè fossin  el més ampli possible de participants. finalment al ple de 24 de maig es van aprovar el consell de Comunicació, Cultura, joventut, Esport, i mediambient.

L’objectiu d’un consell de participació és, el de debatre i valorar las línies estratègiques i els afers principals a l’àmbit del consell.  

El comú denominador i el objectiu de tots els consells és, estimular la participació ciutadana d’entitat i Associacions, i ciutadans/es, reunir informació, realitzar estudis, debatre i informar sobre joventut, cultura ,espot i el teixit associatiu de Polinyà, Impulsar, proposar i dinamitzar activitats, elaborar propostes, conèixer i/o participar en els reglaments i taxes vinculades als diferents serveis que presta el municipi.

Els consells estaran formats pel alcalde, regidor/a de l’àmbit del consell, tècnic/a representant de cada partit polític, representants d’entitats i associacions i ciutadans/es que expressin la voluntat de formar part.

Tothom ha de poder participar per tal de garantir-ne la independència, la representativitat social i la seva vinculació a la presa de decisions públiques.

I parlant de participació, ja arriba la Festa Major, a gaudir, a participar, però això si amb responsabilitat i una mica de seny “BONA FESTA MEJOR”
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat