Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Divendres, 14 de març del 2014
Els alcaldes i alcaldesses dels sis ajuntaments que formaran part de l'Associació de municipis Eix Riera de Caldes s'han reunit aquest matí a Polinyà per donar l'impuls definitiu a l'associació
El projecte d'Estatuts de l'Associació de Municipis de l'Eix Riera de Caldes ha estat aprovat per part dels alcaldes i alcaldesses dels municipis de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat, que s'han reunit aquest matí a Polinyà, al centre de Serveis a les empreses, can Gavarra. Alhora, han acordat trametre l'acord als respectius plenaris per a la seva ratificació i un cop aprovats definitivament els estatuts, es convocarà l'Assemblea Constituent de l'Associació.

L'associació de muncipis Eix Riera de Caldes té com a finalitat la protecció i la promoció dels interessos comuns dels municipis que en formen part i el desenvolupament de les competències municipals del territori. Els sis municipis es marquen com a objectius prioritaris posar en valor el potencial de desenvolupament de l'àmbit territorial; donar impuls a les qüestions d'interès comú i promoure les actuacions i serveis que contribueixin al desenvolupament econòmic i al foment de l'ocupació en aquest àmbit territorial.

Els alcaldes i alcaldesses, entre ells, Ramon Mayoral, alcalde de Polinyà, han coincidit a manifestar, en el transcurs de la trobada, que aquesta associació és una iniciativa que ha de servir per compartir inquietuds i recursos. Alhora, s'espera que des d'aquest territori es generin noves oportunitats, tant des de l'àmbit de l'administració com des de l'àmbit empresarial.

L'associació estarà regida per una comissió executiva formada per un membre de cada municipi i la presidència de l'associació serà rotativa anualment entre els alcaldes/sses de cada municipi.

L'eix Riera de Calde agrupa un total de 87.000 habitants, més de 3.000 empreses i 42.000 llocs de treball, en 34 polígons industrials.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat