Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimarts, 18 de desembre del 2012
Conveni de col·laboració entre l'Associació d'empresaris dels polígons de Polinyà, l'Associació de sèniors SECOT i l'Ajuntament de Polinyà per millorar la competitivitat de petites i mitjanes empreses de Polinyà.

SECOT és una associació que des de l'any 1989 agrupa a professionals de les diferents àrees de gestió empresarial que, havent finalitzat la seva dedicació professional, desitgen aportar la seva experiència de forma voluntària a petites empreses amb pocs recursos per accedir a la consultoria comercial.

La signatura del conveni es va produir a principis de desembre amb la presència de l'alcalde, Ramon Mayoral, la presidenta de l'Associació d'Empresaris dels Polígons de Polinyà, Núria Cortès i per part de Secot Barcelona, el president, Daniel Cañardo, Enric Crusafont i Antoni Domingo.

El conveni signat per l'Ajuntament i l'Associació d'empresaris de Polinyà amb SECOT permetrà oferir el servei d'acompanyament i d'assessorament així com facilitar eines i recursos a les persones autònomes, empresàries i emprenedores de Polinyà per tal de  millorar la competitivitat de la seva empresa mitjançant un assessorament individualitzat expert per part d'aquests voluntaris.

El conveni recull el marc de col·laboració i les diferents accions que podran dur a terme les persones expertes de SECOT (que van des de la formació i millora de la gestió empresarial o l'anàlisi de viabilitat, elaboració del pla d'empresa fins la Consultoria estratègica o internacionalització de les empreses entre d'altres).

Per accedir a aquest servei, les empreses o autònoms interessats caldrà que es posin en contacte amb el Servei d'Empreses de l'Ajuntament (a l'edifici El Roure) i demanar hora per un dilluns a la tarda (el primer serà el 14 de gener). El servei s'iniciarà el proper mes de gener i l'atenció serà setmanal.  El cost per accedir al servei serà mínim per a les empreses.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat