Contactar  |  Mapa web   |  
CATAL└
Selector desplegable
CATAL└
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avanšada

NotÝcies Seguretat Ciutadana


Dilluns, 18 de juny del 2012
Cloenda del 24Ŕ curs d'educaciˇ viÓria i cÝvica de la Policia Local de PolinyÓ
Prop de 400 alumnes dels cursos de P5, 2n, 4t i 6Ŕ de les escoles de primÓria Roser Capdevila i Pere Calders hi han participat
La festa de cloenda es va fer el passat divendres dia 15 de juny a la Plaça de la Vila. Durant la festa, els escolars van gaudir d'activitats lúdiques com ara tallers de pintura, maquillatge, d'habilitats amb bicicletes, jocs i inflables i van conèixer les tasques que desenvolupen els diferents cossos. De fet, amb el que més van gaudir els infants va ser el poder fer ús de la megafonia i les sirenes dels vehicles dels diferents cossos de seguretat com ara el de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i una ambulància de Creu Roja.
 
Durant l'acte, a més, la Unitat Canina dels Mossos d'Esquadra va fer una exhibició per ensenyar el treball dels gossos amb demostracions de com detecten els explosius i les drogues, una exhibició molt aplaudida pels escolars.
 
La festa de divendres ha clausurat el curs que ha impartit la Policia Local de Polinyà a més de 400 alumnes des de P5 d'educació infantil fins a quart d'educació secundària obligatòria. Els agents han impartit classes teòriques i pràctiques d'educació viària així com tallers de seguretat sobre bones conductes al volant i comportaments correctes a la via pública. Aquesta activitat s'inclou dins la Guia Paideia, una programació que s'ofereix les escoles des de l'Ajuntament de Polinyà.
 
L'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, ha agraït la col·laboració de tots els efectius que han participat a la festa tant dels Mossos d'Esquadra, Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local de Castellar del Vallès per la cessió del parc infantil de bicicletes i a la pròpia Policia Local polinyanenca així com a les empreses Jallut i als restaurants Rincón de Galicia i Bonavista i al comerç Pastisseria Ilba.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Informaciˇ relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Ajuntament de PolinyÓ
Relacionat Policia Local
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaša de la Vila, 1
08213 PolinyÓ (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat