Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Gent Gran


Dilluns, 8 d'octubre del 2012
Cloenda de les XXI Jornades de la gent gran centrades en l'envelliment actiu
Diumenge a la tarda, amb el dinar de fi de festa en el que van participar més de 200 persones, es va fer la clausura
Iniciades el dia 1 d'octubre, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran.

Els actes es van iniciar amb un berenar, un ball i la visita a l'exposició de treballs manuals. L'alcalde, ramon Mayoral, en la seva intervenció va dir que la celebració d'aquest dia ens convida a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa treballar per una vellesa digna i segura i difondre una imatge més positiva de l'envelliment.El 2012 se celebra també l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i Intergeneracional i per això les jornades de la gent gran d'aquest any s'han organitzat sota aquest lema. el regidor de Serveis Socials, Joaquim padrós va llegir un manifest en aquest sentit reflexionant sobre la necessitat que les persones grans puguin desenvolupar tot el seu potencial (físic, psíquic i social) al llarg de tota la seva vida  i participar en la societat d'acord amb les seves necessitats, desitjos i possibilitats.


Altres actes destacats que s'han fet durant les Jornades han estat sessions d'aeròbic amb la gent gran i alumnes de les escoles de Primària, una activitat intergeracional que va aplegar molta gent i que va fer gaudir a petits i grans. També es va celebrar la tradicional Trobada de Corals amb la participació, a més de la Coral de Sant Sebastià del Casal de la Gent Gran de Polinyà, de la coral Flors de Tardor de la Garriga i la coral Sant Josep de Castellar del Vallès.Un altre acte molt concorregut va ser les actuacions diverses de la gent gran en l'espectacle Escalada en Hifi.
 
També hi havia programats passejos, sortides i caminades com ara la sortida a la Sagrada Família i al parc Catalunya de Sabadell. També s'han organitzat sessions informatives sobre usos d'internet, aspectes legals, etc. Com altres anys tampoc hi ha faltat els concursos.

Durant el dinar fi de festa de diumenge també hi va haver diverses actuacions i ball amenitzat pel duet Palau. També es va fer un homenatge a les persones més grans de Polinyà i a les parelles que feien 50 anys de casats, així com un reconeixement a totes les persones que han participat en els actes i concursos durant tota la setmana.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat