Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 1 de febrer del 2016
Com obtenir el certificat d'antecedents penals a través de l'Ajuntament
L'Ajuntament, a través de la Policia Local, habilita un procediment per a agilitzar-ne el procés. Aquest certificat és necessari, per exemple, per a formar part de la borsa de treball de personal docent del Departament d'Ensenyament

La Llei Orgànica 1/1996 de Protecció Jurídica del Menor, modificada per la Llei 26/2015 i la Llei 45/2015 de voluntariat estableixen l’obligació d’aportar certificats negatius del Registre Central de Delinqüents Sexuals per a tots els professionals i voluntaris que treballen en contacte habitual amb menors.

Fins a l’entrada en funcionament d’aquest registre, aquests certificats seran expedits pel Registre Central de Penats. I per tal d’agilitzar l’obtenció dels certificats d’antecedents penals per a persones que treballen amb menors, des de l’Ajuntament, a través de la Policia Local, s’ha habilitat un procediment per a l’obtenció del certificat. Així, tot aquell ciutadà interessat en obtenir-lo (monitors i entrenadors esportius, monitors de menjador, etc) ha de presentar una instància a l’Ajuntament adjuntant els següents documents:

-    Fotocòpia compulsada del DNI
-    Model 790 d’acreditació del pagament de les taxes (es pot obtenir a través del web del Ministeri de Justícia)

Les instàncies es poden presentar tant a l’Ajuntament (pl. de la Vila, 1) com al Centre de Formació per a Adults de El Roure (c. Balmes, 10) o a l’Oficina d’Atenció a les Persones (c. 11 de setembre, 19).
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat