Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimecres, 28 de desembre del 2016
Cavalcada de Reis a Polinyà
Enguany la comitiva reial iniciarà el seu recorregut a les 18 h al carrer Romaní per després seguir per Ametllers, Montserrat Roig, la rambla de Rafael Casanova, Onze de Setembre i, finalment, arribaran a la plaça de la Vila. S’impedirà l’estacionament de vehicles als carrers de la Rosa, Romaní, Ametllers i la rambla. I es faran talls puntuals de circulació al llarg del recorregut a mesura que avanci la cavalcada.

La cavalcada de Polinyà comptarà amb la participació de 10 entitats del municipi que acompanyaran els reis tant en carrosses com a cavall. A més, voluntaris d’aquestes mateixes associacions s’encarregaran de seguir de controlar els marges de les carrosses per tal d’evitar accidents.  Aquest any l’estrella la portarà l’entitat Polinyà Stones i es repartiran 1000 kg de caramels, tots ells sense gluten i, per tant, aptes per a persones celíaques.  D’aquesta manera l’Ajuntament s’adhereix a la campanya “Cap nen sense caramels” de l’Associació Celíacs de Catalunya.

Un cop els Reis arribin a la plaça de la Vila l’alcalde els farà entrega de les claus del municipi per tal que tinguin accés a totes les cases de Polinyà. Després els nens i nenes que ho vulguin podran entregar les cartes d’última hora al seu Rei preferit.
La cavalcada de Polinyà, com sempre, es pot fer gràcies a la participació de les diferents entitats que a més d’acompanyar els Reis en el seu recorregut han decorat les carrosses i col•laboren amb el control de la seguretat.Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat