Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dijous, 26 de novembre del 2015
L'Ajuntament concedeix ajuts per a transport, material i matrícula per a estudis postobligatoris
Del 16 de novembre al 15 de desembre de 2015 es pot sol·licitar l'ajut per a cobrir despeses de transport, material i matrícula per a estudis postobligatoris en centres d'educació públics a Catalunya
L'Ajuntament concedeix un ajut econòmic per alumnes que cursin estudis postobligatoris de cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, cursos de preparació per les proves d'accés a cicles formatius que no s'ofereixin a Polinyà, batxillerat artístic, estudis de Grau universitari i programes de formació i inserció a centres públics durant el curs 2015-2016.

Poden sol·licitar l'ajut persones empadronades al municipi de Polinyà que cursin aquests estudis i tinguin entre 16 i 25 anys. Per sol·licitar l'ajut s'haurà de presentar instància a l'Àrea d'Atenció a les Persones amb la documentació necessària. La concessió d'ajuts anirà condicionat a la renda familiar i pot ser per un import màxim de 500 euros. Hi haurà una comissió avaluadora que tindrà per finalitat valorar el procediment i les sol·licituds.

Per a més informació sobre les bases i presentació de sol·licituds, cliqueu al tràmit.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat