Molta afluència de públic als actes de Nadal i els de la Marató de TV3 del cap de setmana organitzats per les entitats

Dilluns, 14 de desembre de 2015 a les 00:00
Els comerciants també organitzaven la Fira de Nadal El cap de setmana va estar atapeït d'actes que van omplir la Rambla. Un any més les entitats de Polinyà van participar en la Marató de TV3 que enguany tractava sobre la diabetis i l'obesitat, les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya. Les recaptacions de les activitats s'oferiran com a donatiu a la Fundació de la Marató.



Entre d'altres es van fer les següents activitats: festa de socis de l'AMPA Escola Pere Calders, melé solidària de petanca, recollida d'aportacions de l'Atlético Polinyà, visita al pessebre del Casal de la Gent Gran, Quinto solidari de la Germandat de Polinyà, rifa de productes nadalencs de l'Associació de Comerciants i Professionals de Polinyà, rifa de productes dietètics de l'Associació disCAPACITATS de Polinyà, passeig en carruatges de cavalls del Club Promoció d'Enganxes del Vallès i Amics de Sant Antoni Abat, photocall dels reis mags de l'AMPA Escola Polinyà, gimcana familiar dels Espartanos, cantada de nadales amb la Coral de Sant Sebastià del Casal de la Gent Gran de Polinyà, rifa d'una panera solidària i taller de flors amb goma eva de l'Associació de Dones de Polinyà, rifa de Nadal de l' AMPA Escola Bressol Municipal Badabadoc, festival de nadales i balls amb Calisai, IV Edició de la Recollida Solidària de Joguines del Club Super 30,i taller de maquillatge i inflables.

Fira de Nadal
Aquestes activitats van coincidir amb la Fira de Nadal que organitzava l'Associació de Botiguers i Professionals de Polinyà i en la qual es van poder comparar regals i productes nadalencs de comerços del poble.
Darrera actualització: 14.12.2015 | 03:31