Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Festa Major


Dilluns, 14 de juliol del 2014
Un munt d'actes de tot tipus amb molta participació en els dies centrals de la festa
Dissabte i diumenge de Festa Major els veïns i veïnes han sortir al carrer per participar en la gran quantitat d'actes organitzats.
Dissabte va començar amb el partit de petanca i la festa de l'aigua i de l'escuma organitzada per les AMPA de les escoles de Polinyà, també hi va haver l'exhibició dels alumnes del gimnàs Seül.
A la tarda, la tercera edició del correbars, ja un clàssic i una cita multutidinària, va acabar a l'espai jove. Entre tant, a la plaça es podia veure el divertit espectacle Zoomzoom amb la companyia Markeliñe en el qual també hi van participar els infants. El vespre, atapeït d'actes; d'una banda la botifarrada a la fresca, i a més dues cites que van omplir els espais on es celebraven: el festival de patinatge, a la pista del turó i l'espectacle el bién i el mal del club esportiu Báilalo, a la plaça de la Vila.
La nit va acabar amb el gran ball de l'orquestra Gerunda i a l'espai jove el concert amb la Senyora Tomassa i la Festa Dirty Diks.

El diumenge al matí hi havia dues novetats: enguany el club Súper 30 va organitzar el Futbol Fang, i per primer cop en molts anys la plaça de la Vila es convertia en plaça castellera i no shi va posar per poc, ja que els castellers de Sabadell la van convertir en plaça de vuit. Els Saballuts hi van descarregar un 3 de 8, el 4 de 7 i la torre de 7. Per la seva banda, els castellers de castellar van descarregar el 3 de 6, el 3 de 6 amb agulla i el 4 de 6. En la tanda de pilars: els saballuts van muntar un pilar de 5 i els capgirats van carregar dos pilars de 4. A continuació es va fer el concert vermut amb calisai, als plataners, un espai d'ombra més agradable per acollir l'acte.
A la tarda, més cultura polpular: la novena edició de la cercavila gegantera i la ballada de sardanes. També es va veure l'exhibició dels alumnes del gimnàs Last Round. Al vespre la plaça es va omplir amb el circ de los2play i al vespre l'espectacle de l'Hotel Crab amb la companyia Tukitrek va ser una gran aposta, molt aplaudida. Per acabar la nit, un plat fort que ja és inaludible i esperat a la Festa Major de Polinya: Hotel Cochambre va fer ballar tothom. A l'espai jove se celebrava entre tant, la final del VI concurs de DJ.

Trobareu molta més informació de la festa al web de Festa Major que trobareu a l'enllaç adjunt.Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat