Un centenar de voluntaris recullen 3,8 tones de residus durant el Let’s Clean Up Europe a Polinyà

Dilluns, 21 de maig de 2018 a les 00:00

El passat 20 de maig Polinyà es va unir al Let's Clean Up Europe, una campanya per conscienciar la població sobre el problema dels residus als entorns naturals. 

Gràcies a un centenar de voluntaris i voluntàries de Polinyà es van recollir 3,8 tones de deixalles, el passat 20 de maig, durant la campanya Let’s Clean Up Europe. Aquesta és una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada als boscos, platges, marges de riu i muntanyes. Durant els mesos de maig i juny s’han programat 270 accions de neteja a diferents espais naturals del territori català. A Polinyà, els voluntaris i voluntàries es van dividir en grups de neteja i van actuar a llocs com els laterals del camí de Polinyà a Pedra Santa, als entorns de Can Rovira i de Can Carol, a la Riera de Polinyà o al camí de la Serra.

Els participants del Let’s Clean Up Europe!, entre els quals hi havia molts nens i nenes, han pogut comprovar amb aquesta activitat la quantitat de residus que s’aboquen als entorns naturals de Polinyà. L’acció és una oportunitat única per conscienciar sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la ciutadania. Any rere any, milions de tones d’escombraries acaben als oceans, les platges, els boscos i altres espais naturals. Les causes principals són la producció insostenible, els patrons de consum de les nostres societats i la manca de sensibilització de la població. Per això aquesta iniciativa europea posa el focus en fer visible el problema i conscienciar sobre la necessitat de posar-hi remei.

L'Ajuntament de Polinyà vol agrair la col·laboració del centenar de voluntaris i voluntàries que van dedicar tot un matí a fer de Polinyà una vila més neta i més respectuosa amb el medi ambient. 

Visita la galeria d'imatges

Darrera actualització: 21.05.2018 | 12:35