Polinyà s’engalana per a la Festa Major 2018, del 6 al 9 de juliol

Dimarts, 26 de juny de 2018 a les 07:00

Els actes de les entitats amb motiu de la Festa Major comencen el 29 de juny.

El  mes  de  juliol  és  sinònim  de  festa  a  Polinyà.  Un  any  més,  el  municipi  es  prepara  per  acollir  dies  de  gresca,  emoció,  diversió  i  cultura  durant  la  Festa  Major  d’aquest  2018.  Enguany  la  festivitat  anirà  acompanyada  d’algunes novetats  i  de  propostes  i  activitats  lúdiques  i  culturals  per  a  tots  els  públics  i  adaptades  als  gustos  i  interessos  dels  polinyanencs  i  polinyanenques.

Gràcies a la col·laboració de 90 veïns i veïnes de Polinyà  s’ha fet un vídeo promocional amb l’eslògan “Som la força de la Festa Major” que ja podeu veure a les xarxes socials de l’Ajuntament. El programa ja es pot consultar tant en paper, es pot recollir a qualsevol dels equipaments, com a través de l’App Polinyà.

La festa començarà el 6 de juliol i la responsable de donar el tret de sortida com a pregonera serà Mari Carmen Vázquez, veïna de Polinyà. Abans, però, serà Pep Callau i la companyia Pepsi Colen els encarregats de donar ritme a la festa amb un cercavila que recorrerà els carrers de Polinyà i acabarà a la plaça de la Vila. I després del pregó, a les 23 h, concert d’Hotel Cochambre! Durant el cap de setmana també tindrem els actes que ja s'han convertit en indispensables de la Festa, com el Correbars, la Festa de l'Escuma, ball a la plaça o el Futbol Fang. Tampoc hi faltarà el concert de Versión Imposible ni la ballada de sardanes. Aquest any també tindrem monòleg a la plaça, enguany amb Agustín Durán i el seu espectacle ¡Hola borreguetes! .

Aquest any les activitats es concentraran en tres espais: la plaça de la Vila, l’Espai Jove i l’Espai familiar dels Plataners. Aquest últim és una nova proposta per tal d’aplegar totes les activitats i espectacles per a un públic familiar en un lloc agradable i fresc, gràcies a l’ombra dels Plataners.

Per als caps de setmana d’abans i després de la Festa Major, les entitats han preparat un seguit d’activitats amb festivals, marxa BTT o festa de l’escuma que no us podeu perdre!

Marxandatge de Festa Major

Com cada any, es posaran a la venda samarretes i barrets de la Festa Major. Els horaris i llocs de venda seran els següents:

- 4 i 5 de juliol: de 17 a 20 h al Centre Cívic

- 6 de juliol: de 19 a 22 h a la plaça de la Vila

- 7 de juliol: d'11 a 14 h i de 19 a 22 h a la plaça de la Vila

- 8 de juliol: de 19 a 22 h a la plaça de la Vila

El pagament es farà en el moment de la compra mitjançant pagament amb targeta de dèbit o crèdit. El preu de les samarretes és de 4 euros i dels barrets, 1 euro. I, recordeu, si compreu alguna peça del marxandatge de la festa i crideu "Som la força de la Festa Major!" us regalarem un domàs.

 

Darrera actualització: 03.07.2018 | 15:24