Polinyà se suma al Dia Mundial de l’Activitat Física amb una caminada popular

Divendres, 20 d'abril de 2018 a les 00:00

Per participar-hi cal enviar un correu electrònic a l’adreça salut@ajpolinya.cat, indicant el nom i el número de telèfon. La inscripció també es pot fer a través del telèfon 93 713 01 41.

En el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemorarà arreu de Catalunya amb el lema ‘+actius cada dia’, la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Polinyà organitzarà una caminada popular el divendres 27 d’abril (17 h), amb la col·laboració de professionals del CAP i de diverses entitats del municipi. El punt de trobada de la caminada serà davant del CAP.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure l’activitat física com a element de salut i benestar i combatre el sedentarisme. En aquest sentit, els experts recomanen fer, com a mínim, mitja hora d’activitat física cada dia durant els cinc dies de la setmana; mentre que els infants i adolescents haurien de fer seixanta minuts d’esport cada dia.

Caminar per prescripció mèdica

La caminada del 27 d’abril està pensada per a tots els públics, i serà un recorregut planer d’unes dues hores de durada. A més, aquesta activitat està relacionada amb la posada en marxa de la Prescripció Social, un projecte nou a Polinyà adreçat a promoure el benestar físic i mental que es treballarà de forma conjunta des del CAP, l’Ajuntament i les entitats que hi vulguin participar. Una de les activitats que es portaran a terme serà la programació de caminades setmanals. Aquestes es prescriuran des de la consulta als pacients que ho necessitin però també estaran obertes a la participació de la resta de polinyanencs i polinyanenques.

Darrera actualització: 20.04.2018 | 13:14