Polinyà es tornarà a bolcar en la Marató

Dimecres, 13 de desembre de 2017 a les 00:00

La Marató de TV3 se celebrarà el 7 de desembre i les entitats de Polinyà han organitzat actes per a tot el cap de setmana. 

Polinyà es tornarà a bolcar en la Marató

Polinyà tornarà a bolcar-se un any més en la Marató de TV3, que se celebrarà aquest 17 de desembre i que estarà dedicada a algunes de les malalties infecciones més greus, com l’hepatitis, la sida, la meningitis, la bronquitis o la tuberculosi. Diverses entitats del poble organitzaran actes solidaris aquest cap de setmana. 

El Club Súper 30 tornarà, dissabte 16 a les 18.30 al Centre Cívic, amb un clàssic del Nadal: Els Pastorets. El preu de l’entrada serà una aportació voluntària i es destinarà íntegrament a la Marató. 


Durant el diumenge 17 la Rambla de Rafael Casanova serà l’escenari de diverses activitats, juntament amb la Fira de Nadal. Durant tot el matí els Amics de Sant Antoni i el Club d’Enganxes oferiran passejos en carrossa. L’associació de Dones Polinyà farà una rifa solidària, també a la Rambla, de 10 a 14 h. Els Polinyà Stones, que la setmana passada van portar el Pare Noël a Polinyà, diumenge de d’11 a 14 h organitzaran un taller de manualitats amb sal i guixos de colors acompanyat de xocolatada i melindros. Un altre taller serà el de pintura que organitzarà l’Associació Pessebrista, de 10 a 14 h. Els Amics de la Polinyà i Rodalies tampoc hi faltaran amb la seva paradeta de Nadal solidària a la Rambla. Per la seva banda, Calisai organitzarà un espectacle de ball durant el matí al Centre Cívic. 


A la tarda, la Germandat també organitzarà un espectacle de ball amb una entrada simbòlica d’un euro. Serà a les 18 h, al local de l’entitat. 

Darrera actualització: 14.12.2017 | 10:45