Per Sant Jordi, llibres, roses i cultura!

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 09:00

Polinyà celebrarà un Sant Jordi emmarcat pel Centenari del descobriment de les pintures romàniques.

La rambla de Rafael Casanova, com ja és habitual, serà l’escenari principal de la Diada de Sant Jordi a Polinyà. De 9h a 20h s’hi instal·laran diferents parades que vendran llibres i roses. També s’hi faran diversos tallers i activitats infantils a càrrec de les entitats. I la Coral de Sant Sebastià oferirà un concert especialment pensat per aquest diada.

Aquest any, a més, amb motiu de Sant Jordi s’han programat diversos actes relacionats amb els llibres i l’època medieval que s’emmarquen en la celebració del centenari de les pintures romàniques de l’Església de Sant Salvador de Polinyà.  Així doncs, el 24 d’abril a les 19.30 h al Roure podrem gaudir d’una tertúlia literària el narrador Carles Alcoy sota el títol “Contes sobre contes de dones”. El 25 d’abril a les 19 h, tindrem cinema històric amb la pel·lícula “Cruzada, el Reino de los Cielos”, també al Roure. I, finalment, el 26 d’abril a les 19 h podrem escoltar el periodista i expert en l’Orde del Temple, Jesús Ávila, que ens parlarà sobre “Els templers a la Catalunya Central” al Roure.

L’arbre de poemes d’arreu del món

El CFA – El Roure ens proposa que decorem un arbre del jardí de l’equipament El Roure amb poemes. Es tracta d’escollir el poema més bonic d’un poeta del teu país d’origen i portar-lo al Roure abans de l’11 d’abril. El dia d Sant Jordi, es decorarà l’arbre amb tots els poemes recollits.

I un any més es posa en marxa la quarta edició del Concurs de Microrelats del CFA – El Roure. Per a participar- hi cal enviar un text de no més de 200 paraules i que inclogui les següents: robot, tetra brik i whastapp. Els microrelats es podran enviar, signats amb pseudònim, del 23 d’abril al 31 de maig al mail vallescm@ajpolinya.cat o dipositar-los a l’urna que trobareu a la recepció del CFA - El Roure.

Darrera actualització: 23.04.2019 | 10:01