L’Espai Jove El Casal obrirà els caps de setmana per donar resposta a la demanda dels usuaris

Divendres, 9 de novembre de 2018 a les 00:00

A partir del 10 de novembre l'equipament municipal per a joves obrirà els dissabtes des de les 18 h fins a la mitjanit i els diumenges de 17 a 20 h 

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament dona resposta a una demanda repetida dels seus usuaris. A més de disposar de l’espai, es prepararà una programació d’activitats per a la qual la regidoria de Joventut demana la participació i les propostes dels joves i les joves de Polinyà. Si trobeu a faltar alguna activitat a fer durant el cap de setmana podeu dirigir-vos a l’Espai Jove El Casal i fer la vostra proposta ja sigui al voltant de l’esport, el teatre, el ball, les noves tecnologies, el cinema o qualsevol altre àmbit d’interès. De moment ja s’estan preparant algunes activitats relacionades amb el cinema i els jocs de taula per als primers caps de setmana del nou horari.

L’ampliació de l’horari de l’Espai Jove El Casal és una de les mesures incloses al Pla Local de Joventut de Polinyà 2018-2021, aprovat fa uns mesos al ple de l’Ajuntament amb l’objectiu de donar resposta a les demandes i les necessitat del jovent del municipi i amb el qual es vol convertir el Casal en un espai de referència pel col·lectiu juvenil i la població en general.

Darrera actualització: 09.11.2018 | 10:49