El Dansem treu a ballar les tres escoles de Polinyà

Dimecres, 25 d'abril de 2018 a les 00:00

Els nens i nenes de 1r i 2n de primària de les tres escoles públiques de Polinyà s’han trobat al camp de futbol per celebrar, tots junts, el Dansem. La jornada ha tingut lloc amb les famílies com a públic convidat.

El Dansem és una jornada organitzada per les tres escoles del municipi: Roser Capdevila, Pere Calders i Escola Polinyà. Segueix l’objectiu de potenciar activitats i projectes comuns que contribueixin a la cohesió social i la interrelació de l’alumnat. Els tres centres preparen i treballen el mateix programa durant el curs per després compartir-lo durant una jornada.  

Amb la d’enguany ja fa quatre anys que les escoles celebren el Dansem. Aquest cop els infants han après balls tradicionals d’Irlanda, Israel i Jamaica. Com a danses catalanes han interpretat el ball de la civada i el ball francès, aquesta darrera típica dels pobles del Ripollès. 

Les escoles de Polinyà porten a terme altres projectes comuns durant el curs: el Cantem amb l’alumnat de 3r i 4t de primària, el Dia de l’Esport amb les classes de 6è, la Gimcamàtica amb els de sisè i primer d’ESO de l’Institut de Polinyà i l’English Day en què també hi participen alumnes de la Pere Calders, de la Roser Capdevila i de l’Escola Polinyà. 

Darrera actualització: 25.04.2018 | 09:09