El CCVOC ofereix formació en l´ús de l’eina de licitació electrònica “Sobre Digital”

Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 00:00

La sessió està dirigida tant per a comerços com per a les petites i mitjanes empreses

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha preparat una sessió formativa dirigida als comerciants i als responsables de petites i mitjanes empreses sobre la nova eina de licitació electrònica “Sobre Digital”. En ple procés de digitalització  del sector públic, i dels seus procediments de licitació, moltes petites i mitjanes empreses licitadores han perdut la seva competitivitat, davant les grans empreses, en aquests nous processos. Per aquest motiu, durant la sessió s’oferirà una formació bàsica i es resoldran els possibles dubtes.

De fet la formació servirà per complementar la informació i els manual sobre com fer una licitació electrònica que ja estan disponibles a la pàgina de contractació pública de la Generalitat.

La sessió  està especialment dirigida cap a persones usuàries d’empreses licitadores interessades a aprendre el funcionament dels nous processos de licitació digital. La sessió se celebrarà el dia 14 de Febrer, de 10h a 12h, a l’Esplai Bital C. /  José Agustín Goytisolo, 22; 08908 L’Hospitalet del Llobregat. La sessió és totalment gratuïta però cal que us inscriviu a través d’aquest formulari.

 

 

Darrera actualització: 23.01.2019 | 13:20