Del 3 al 9 de juny, Polinyà celebrarà les 28es Jornades de la Gent Gran

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 00:00

El Casal de la Gent es Gran es convertirà en "el Gran Circ" durant una setmana

Les Jornades de la Gent Gran són l’homenatge de Polinyà als més grans. Cada any, s’hi organitzen un munt d’activitats amb una temàtica concreta i la d’enguany és el circ. Les activitats es portaran a terme al Casal de la Gent Gran del Roure i per participar-hi cal fer la inscripció al casal abans del 24 de maig, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

Totes les activitats són gratuïtes excepte la sortida al Delta de l’Ebre, que té un preu de 18 euros, i el dinar de fi de festa que tindrà un cost de 4 euros per a aquells que s’hi apuntin. El dinar de cloenda, a més, aquest any es farà amb plats i gots biodegradables per tal de fer una festa més sostenible, amb la col·laboració del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament.

Les activitats que trobareu al programa són d’allò més diverses amb novetats com els tallers de circ, els jocs de pistes o la dansa del ventre. Però tampoc hi faltaran les activitats més arrelades: la trobada de corals, el festival de la gent gran i el gran dinar de cloenda.

Inscripció als concursos

Els concursos del joc de la rana, del rummikub, de cartes, dòmino, billar i petanca es faran del 27 al 31 de maig. La inscripció també s’ha de fer abans del 24 de maig al casal. L’entrega de premis es farà durant el dinar de cloenda de les jornades.

I per acabar amb les novetats,  aquest any el bar del Roure “El Racó” també se suma a la festa amb l’elaboració d’una tapes especialment pensades per a l’ocasió. No us oblideu de tastar-les!

Darrera actualització: 13.05.2019 | 11:16