Celebrem el Dia Mundial de l’Activitat Física amb una caminada popular

Dijous, 21 de març de 2019 a les 10:00

Després de l'anul·lació de l'activitat per la pluja, finalment es realitzarà el 29 d'abril

En el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física del 6 d'abril i que es commemora arreu de Catalunya amb el lema ‘+actius cada dia’, la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Polinyà organitzarà una caminada popular el dilluns 29 d’abril a les 17 h, amb la col·laboració de professionals del CAP i de diverses entitats del municipi. El punt de trobada serà davant del CAP. Per participar-hi cal omplir aquest formulari o trucar al 93 713 01 41.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure l’activitat física com a element de salut i benestar i combatre el sedentarisme. En aquest sentit, els experts recomanen fer, com a mínim, mitja hora d’activitat física cada dia durant els cinc dies de la setmana; mentre que els infants i adolescents haurien de fer seixanta minuts d’esport cada dia. La caminada del 3 d’abril està pensada per a tots els públics, sempre que es tingui ganes de caminar. Serà un recorregut planer d’unes dues hores de durada i arribarà fins a Santiga, on pararem i gaudirem d'un petit avituallament per després tornar a Polinyà.

Caminar per prescripció mèdica

Aquesta activitat està relacionada amb la posada en marxa de la Prescripció Social, un projecte nou a Polinyà adreçat a promoure el benestar físic i mental que es treballarà de forma conjunta des del CAP, l’Ajuntament i les entitats que hi vulguin participar. Una de les activitats que es portaran a terme serà la programació de caminades setmanals. Aquestes es prescriuran des de la consulta als pacients que ho necessitin però també estaran obertes a la participació de la resta de polinyanencs i polinyanenques.

 

Darrera actualització: 10.04.2019 | 09:45