Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dimecres, 16 de novembre del 2011
L'Obra social de "la Caixa" fa una donació de 5.000 euros a l'Ajuntament
Estan destinats al Projecte de suport a alumnes amb necessitats educatives especials en hores no lectives

L'Ajuntament de Polinyà i l'Obra social de "la Caixa" han signat el conveni a través del qual l'Obra social de "la Caixa" fa una donació de 5.000 euros a l'Ajuntament per al Projecte de suport a alumnes amb necessitats educatives especials en hores no lectives.

La signatura es va portar a terme el 16 de novembre a l'Ajuntament amb la presència de Ramon Mayoral, alcalde de l'Ajuntament de Polinyà, Felisa García, 2a Tinent d'alcalde i regidora d'Educació, Xavier Valdivieso, en representació de l'Obra Social de "la Caixa" i com a representants de l'oficina de "la Caixa" de Polinyà: Cristina Valardebó, directora i Cristina Grau.

Projecte de suport a alumnes amb necessitats educatives especials en hores no lectives

Polinyà compta amb diferents infants amb necessitats educatives especials que s'integren en les aules a través dels projectes d'educació inclusiva als centres educatius del municipi per garantir la igualtat en l'accés en l'educació entre tots els infants. Per això, els objectius prioritaris dels projectes de les direccions dels centres estan enfocats a construir una escola que atengui la diversitat sota un enfocament inclusiu i tota la comunitat educativa s'ha implicat en l'assoliment d'aquests objectius.

L'escola Pere Calders i l'institut de Polinyà tenen reconegudes una Unitat de Suport a l'Educació Especial a través de les quals desenvolupen aquesta tasca durant les hores lectives amb el suport i recursos del Departament d'Educació de la Generalitat, però aquest suport no contempla les hores no lectives que aquests infants realitzen a l'escola, com el menjador escolar, motiu pel qual l'Escola Pere Calders ha formulat diverses vegades la petició de suport a l'Ajuntament per complementar aquest projecte.

A través del conveni signat aquest matí, l'Obra social de "la Caixa" contribuirà amb 5.000 euros, en el projecte de l'Escola Pere Calders a fi de donar suport a les activitats que realitzen els alumnes amb necessitats especials, fora de l'horari lectiu. Aquesta aportació representa aproximadament una quarta part del cost del projecte.

L'alcalde, Ramon Mayoral, en la signatura del conveni va manifestar que "des del municipi entenem que els infants són ciutadans per igual, i que cal donar resposta per tal que la seva plena integració sigui efectiva, així com poder garantir el seu dret a una educació de

qualitat. L'esforç i el suport no només repercuteix entre els propis infants, sinó també als seus companys i comunitat educativa (professorat, famílies, etc), així com a l'entorn".

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat