Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dilluns, 2 de gener del 2012
Inici del procés participatiu per triar la bandera de Polinyà
Del 2 al 15 de gener es pot votar a través de la web qualsevol de les tres propostes.

La tria de la bandera es farà per votació popular entre els tres dissenys que acompleixen la normativa i que han estat acceptats des de la Societat d'Heràldica i Vexil.lologia de Catalunya.

 

Del 2 al 15 de Gener es podrà participar en la tria votant  per internet mitjançant l'enllaç que hi ha en aquesta notícia o bé presencialment al nou servei de Cultura i Joventut (antic Casal de Joves) on hi haurà urnes i paperetes per l'ocasió.  Els infants també ho podran fer a les escoles de la població.

Una tria important

Els tres dissenys presents a la tria són, entre més d'una desena presentats, els que acompleixen amb la normativa vigent. Tots tres parteixen de l'estructura i composició cromàtica del nostre escut oficial i el mes votat serà proposat al ple municipal per tal que aquest aprovi l'inici dels tràmits administratius davant de la Generalitat. Es preveu que en el termini d'un any aquests hagin finalitzat i  Polinyà disposi, com una gran part de les poblacions del nostre entorn, de bandera oficial.

Segons la normativa vexil·lològica només la representació de l'estructura i els colors de l'escut poden ser presents a la bandera municipal.

 

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat