Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Esports


Divendres, 27 de gener del 2012
El diputat d'Esports visita les instal·lacions de Polinyà
L'alcalde i la regidora d'Esports demanen la seva col·laboració per poder fer-hi intervencions
El diputat de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, va fer una visita a Polinyà el passat dimecres. A petició de l'alcalde, Ramon Mayoral i de la regidora d'Esports, Anna Fernàndez, van visitar el camp de futbol i les pistes del Turó per mostrar-li "in situ" les necessitats d'aquests equipaments esportius i demanar-li col·laboració. A la visita també van ser-hi presents representants de les entitats esportives que utilitzen aquests espais.
D'una banda, ja fa mesos que l'Ajuntament disposa d'un projecte per executar una obra important al camp de Futbol que ha de suposar l'enderroc dels antics vestidors, la instal·lació de gespa artificial i l'adequació dels entorns. La pista del Turó necessita principalment una reforma dels vestidors.


El diputat es va mostrar receptiu per aquestes necessitats i va fer algunes propostes a l'ajuntament com ara la possibilitat que la Diputació col·labori en la redacció del projecte de la reforma dels vestidors de la pista del Turó i que les obres d'adequació del camp de futbol, o si més no una part, puguin fer-se amb alguna de les subvencions que ofereix la Diputació.


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat