1419 alumnes comencen el curs escolar

Dilluns, 12 de setembre de 2011 a les 00:00
Polinyà té una nova escola, aquest curs

Aquest mes de setembre ha començat el curs escolar 2011-12. El dia 5 ho van fer els infants de 0 a 3 anys de les Escoles Bressol Municipals de Polinyà, amb un total de 78 nens i nenes a l'EBM Ginesta i 98 a l'EBM Badabadoc. El dia 12 ho han fet els infants a partir de 3 anys a la resta d'escoles públiques del municipi.

A l'escola Pere Calders hi ha iniciat el curs 456 alumnes, a l'escola Roser Capdevila en són 464, i a l'Institut 287.

Enguany cal destacar que al poble també comença el curs una nova escola, amb un total de 36 alumnes repartits en 2 aules de p3. L'equip directiu de la nova escola està format per  Pilar Gorina, directora i Toni Campaña, com a cap d'Estudis. El professorat el formen dues mestres d'educació infantil especialistes en anglès, ja que el projecte educatiu del centre és la de l'aprenentatge d'una tercera llengua des de p3. La nova escola està ubicada en mòduls i està situada provisionalment al carrer Lleida, al costat de la masia de can Serra.

Des de l'equip de govern s'estan fent tots els possibles perquè s'agilitzi la construcció del nou edifici i el definitiu que s'ha de fer als terrenys del final del carrer major, prop del Camí del Padró. També s'està treballant perquè finalment es segueixin les línies plantejades en el projecte i el centre sigui un institut-escola.

Per diferents motius, es dóna el cas, que els altres centres educatius de Primària de Polinyà també estrenen equip directiu aquest curs: Laia Lázaro serà al capdevant de l'escola Pere Calders i al Hilda Casajuana, al del Roser Capdevila.

 

Darrera actualització: 13.09.2011 | 03:50