Visita institucional a la multinacional danesa Pinturas Hempel

Divendres, 18 de febrer de 2022 a les 09:00

L’empresa ha estat capaç d’afrontar la crisi de la pandèmia sense haver fet cap ERTO.

En el marc de les visites per conèixer de més a prop la realitat econòmica del municipi, el passat 8 de febrer, l’Alcalde, Javier Silva, va visitar l’empresa Pinturas Hempel, la multinacional danesa que va iniciar la seva activitat a Polinyà a principis dels anys 60, a una petita nau del polígon Nord-est on fabricava pintures per a vaixells.

Al llarg dels anys, aquesta producció s’ha vist diversificada per a satisfer necessitats d’altres àmbits com les infraestructures, la decoració o l’energia tèrmica i eòlica, entre d’altres, i actualment, a la planta de Polinyà, compta amb una plantilla de 200 treballadors. 

L’alcalde va ser rebut pel director de la planta, Sergi Domínguez, acompanyat de Josep Lluis Peyroton i Eduardo Leite, directius de l’empresa, qui van traslladar a l'Alcalde els projectes actuals i de futur. Van donar a conèixer les dificultats que travessen actualment degut a la pandèmia i l’increment dels preus de les matèries primes, així com el seu subministrament. Tot i així, manifesten que han estat capaços d’afrontar aquesta crisi sense haver fet cap ERTO, el qual hauria afectat a bona part del seu personal.

Les visites institucionals a empreses serveixen per a conèixer les necessitats en formació per al personal i el perfil de persones treballadores que busquen per a l’empresa, així com per compartir i impulsar noves iniciatives que beneficiïn i dinamitzin l’activitat econòmica dels polígons de Polinyà.

Darrera actualització: 18.02.2022 | 12:39